آشپزی ( 7 ) !!! طرز تهیه دال عدس !

ابتدا دال عدس رو پاک میکنیم و بعد روش رو ب اندازه یک بند انگشت آب میریزیم.

نکته ای ک اینجا مهم ـه رعایت بشه این ـه ک باید از آبی استفاده بشه ک فورا ب جوش بیاد و بهتره اول آب رو توی کتری ب جوش بیارید و بعد بریزید روی دال عدس.

بعد میذارید حسابی ب جوش بیاد تا دال عدس ها کاملا وا بره و دیگه بهش اب اضافه میکنید ک کاملا دالها پخته بشن.

جایی ک حس کردید دیگه از اون بیشتر نمیتونن وا برن و با آبی ک اضافه کردید کاملا مخلوط شدن، میتونید از گوشکوب برقی و یا در صورت موجود نبود از گوشکوب ساده استفاده کنید ک کاملا خورشتون یه دست بشه.

ریختن سیب زمینی اختیاری ـه، اما اگه دوست داشته باشید می تونید بعد از اینکه دالها با هم مخلوط شدن، حالا سیب زمینی های نگینی رو بهش اضافه کنید.

بعد توی یه ماهی تابه جدا بعد از ریختن روغن و سرخ کردن پیاز ها ، بهش رب و ادویه جات رو اضافه میکنید . این چون یه غذای هندی محسوب میشه هرچقد تندتر باشه بهتره.

بعد ک مواد توی رب و روغن تفت داده شدن ب دال و سیب زمینی ها اضافه میکنید و بهم میزنید تا خوب مواد در خورش پخش بشن.

بعد میذارید ب آرومی خورش جا بیوفته و سیب زمینی ها پخته بشن و با پلو میل کنید.

--------------------------------

اما اگه میخواین از دال عدس ب عنوان سوپ استفاده کنید، نباید غلیظ بشه و آبکی تر قطعا باید باشه.

توی رستوران هندی هایی هم ک من سوپ دال عدس خوردم، توش سیب زمینی نداشت و حتی بعضی ها هم دالها ک تقریبا توی سوپ پیدا بود ( له نشده بود )

---------------------------

ب هر عنوان ک درستش میکنید، نوووووووووووش جونتون.

/ 0 نظر / 55 بازدید