آشپزی !!! خورش خلال کرمانشاهی !

ابتدا گوشتهای گوسفندی قیمه ای رو توی قابلمه با پیاز داغ تفت بدید و بعد 3 4 لیوان آب بریزید روش و بذارید گوشتها بپزه.

اخرای پخت گوشت، توی ماهی تابه خلالها رو تفت میدید تا خامی ش گرفته بشه و بعد زعفرون دم کرده رو بهش اضافه میکنیم و وقتی گوشتها پختن اینها رو بهش اضافه میکنیم.

بعد از اینکه چند قل خورد ، دوباره توی ماهی تابه رب رو توی روغن تفت میدید و نمک و ادویه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و وقتی ک آماده شد ب خورش اضافه میکنیم. و در آخر سر هم زرشک رو میریزیم. راستش من زرشک قرمز ریختم و با اون هم خیلی هم خوشمزه شد.

بعد میذاریم ک کاملا جا بیوفته، این خورش نباید زیاد آب داشته باشه و وقتی آماده شد نوش جان کنید.قلب

-------------------------

اگه دستور غذایی دیگه ای رو هم میخواین بگید ک ب همین پست اضافه کنم.

/ 0 نظر / 53 بازدید